Om

SkinSamra

Om Klinikken

Vi er en skønhedsklinik med speciale i hudpleje som til dagligt drives af Samra Biscevic, uddannet lægeeksimineret hudterepeut, som primær behandler. Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes klients behov. Alle vores behandlinger skræddersyes derfor efter den enkelte klients behov, realistiske mål og ønsker. Sammen opnår vi de bedste resultater. 80% af din hudpleje, foregår derhjemme i din hudplejerutine. De resterende 20% findes i dine regelmæssige behandlinger i klinikken.

Vi vægter høj faglighed samt omfavnelse af dig og din hud. Hos os kan du altid forvente at blive forkælet. Vores mål med de behandlinger vi udfører, er at få det bedste frem i din hud. Med en kombination af den høje faglighed, grundig vejledning og tilpasset behandling, er du allerede et skridt tættere på en balanceret hud som du kan hvile i og være stolt af.

For at fuldende din oplevelse i vores magiske oase, afsluttes enhver behandling med en af vores hjemmelavet vitaminbooster juices som du kan nyde i vores rolige omgivelser efter din behandling.Vi serverer en vitaminbooster juice, fordi dit indre vitamin niveau er lige så vigtigt for din glowy hud som dine ansigtsbehandlinger og hudpleje produkter.

Book tid

Om Skinsamra
Mød din hudterapeut

Mød din hudterapeut

Jeg har altid elsket alt ved hudpleje, og fået behandlinger på egen krop, som jeg stadig praktiserer i høj grad. Hver behandling er en fornyelse af huden.

Jeg har altid været drevet af at hjælpe andre i deres liv, derfor blev jeg socialrådgiver i 2009 og arbejdede med det i 9 år. Min passion for hudpleje var dog større, og jeg tog en drastisk beslutning og valgte en ny vej som uddannet hudterepeut.

I mit eget univers, som hudterapuet har jeg nemlig muligheden for at hjælpe og vejlede andre med deres hud. Jeg nyder at hjælpe dig videre i rejsen om at acceptere din hud og hvordan vi sammen kan få den i balance.

Hud er unik, og hænger sammen med sindet i så stor grad at disse er uadskillelige.
Mit tidligere erhverv som socialrådgiver, og nu hudterepeut har beriget mig med kompetencer, som at jeg let kan omfavne alle klienter og give dem plads og ro i deres unikke proces. For mig som terapeut er det vigtigt, at du føler dig tilpas og omfavnet under din behandling, at vi sammen opnår resultater, og at du kan hvile i din hud.

Book tid

Gavekort

Køb et gavekort til vores prisvindende behandlinger og forkæl en, som du holder af. Alle vores gavekort kan bruges til både vores behandlinger og produkter. Print selv eller få vores smukke indpakning i butikken.

Køb gavekort