SkinSamra

Brands

Nedenfor præsenterer vi de forskellige hudpleje brands som vi behandler med og forhandler i klinikken. Fælles for de forskellige brands er, at vi har udvalgt dem efter nøje kriterier. Det er vigtigt for os at kunne dække enhver huds behov og behandle enhver huds udfordringer for at vi sammen kan føre din hud i balance. Vi gør det sammen ved, at du får den regelmæssige behandling i klinikken, og at din rejse mod hud i balance fortsætter hjemme med en skræddersyet hudplejerutine.

Vi skræddersyer gerne din hudplejerutine efter din behandling i klinikken. Vi er af den overbevisning, at du kan opnå bedre og tydeligere resultater ved at anvende produkter, der egner sig din hud. Dvs. at din hudplejeserie ikke nødvendigvis skal være præget af ét brand, men at hudpleje brandsene kan komplimentere hinanden til opnå endnu mere effektive resultater.

Læs mere om hudpleje brandsene og hvilke områder de hver især er førende på.

BIOEFFECT

BIOEFFECT blev grundlagt af tre islandske forskere, der efter 10 års forskning opdagede en bioteknologisk metode til at skabe den plantebaserede kopi af proteinet human EGF (Epidermal Growth Factor). Dette er baseret på bygplanter, EGF betragtes som en af de vigtigste vækstfaktorer for hudcellerne. Denne opdagelse har medført, at BIOEFFECT er det eneste kosmetikmærke, der er baseret på plantebaserede vækstfaktorer.

EGF er et protein i huden, som sender signaler til cellerne i huden om at øge produktionen af kollagen og elastin, dette for at bevare huden sund, fast og ungdommelig. Ved at anvende EGF på huden stimuleres hudcellerne i kroppen og øger herved hudfornyelsen samt hudens udstråling, dette medfører en langsommere aldringsprocess af huden. Derudover stimulerer EGF produktionen af både kollagen og elastin, og øger hudens spændstighed og elasticitet, hvilket resulterer i en sundere, fastere og fugtet hud.

BIOEFFECTs mission er at genoprette hudens sundhed og vitalitet med viden fra bioteknologien, udelukkende ved anvendelse af rene ingredienser.

BIOEFFECTs arbejder med udgangspunkt i ren og grøn skønhed. Det definerer de ved følgende: Rene formuleringer med få ingredienser & rent islandsk vand til drivhus på Island, drevet af bæredygtig og vedvarende energi. Byggen dyrkes i inaktiv vulkansk pimpsten ved hjælp af geotermisk energi og rent islandsk vand beriget med næringsstoffer. Deres væksthuse ligger i et af Reykjanes-halvøens lavaområder.

Derfor skal du vælge BIOEFFECT:

 • Fokus på ekstra fugt for huden
 • Bekæmper synlige tegn på aldring
 • Naturlige ingredienser & plantebaseret bioteknologiske produkter
 • Booster hudens naturlige kollagen produktion
 • Udviklet på Island med rent islandsk vand

Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group er et farmaceutisk hudpleje brand grundlagt i Barcelona i 1985. Mesoestetic er en af verdenslederne på markedet for medicinal og æstetisk hudpleje. De er specialiseret i dermatologisk og kosmetisk medicin.

Mesoestetic har dedikeret sig til at udvikle hudplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet, baseret på videnskabelige undersøgelser. Mesoestetic samarbejder tæt med sygehuse, universiteter og erfarne specialister fra branchen, for hele tiden at være opdateret på de nyeste undersøgelser og resultater.

Det er vigtigt for Mesoestetic at være under konstant udvikling for at kunne udvikle de mest innovative, effektive og helende hudplejeprodukter. Derfor vil du opleve, at deres produkter er både helende og behandlende, hvert produkt er udviklet med et specifikt formål.

Mesoestetic er bl.a. førende på emner såsom depigmenterende behandlinger, produkter og behandlinger med anti-age effekt.
Mesoestetic arbejder på globalt plan og opererer i mere end 50 lande verden over. Deres produkter henvender sig til alle hudtyper, da hvert af deres produkter har sit formål. Da Mesoestetic er både medicinsk og helende, anbefales den oftest til udfordret hud, herunder akne og sensitiv hud.

Derfor skal du vælge Mesoestetic:

 • Medicinsk hudpleje
 • Helende produkter
 • Dermatologisk testet
 • Anti-age effekt
 • Mindsker pigmenter
 • Synlige og effektive resultater

Ling New York

Ling New York er et luksuriøst brand med base i New York, udviklet af Ling Chan, som med sine 35 års erfaring fra hudpleje verden, har udviklet en hudplejeserie til næsten enhver hud. Hudplejeserien og produkterne er især kendte for den perfekte synergi og evnen for at modvirke tidlig aldring og en dehydreret overflade.

Ifølge Ling Chan, skyldes de fleste hudproblemer en dehydrering af huden, derfor arbejder Ling New York primært med fugt, fordi det er fundamentalt for en hud i balance. Ling Chans hudplejeserie har fokus på produkter uden unødvendig kemi og stoffer, såsom mineralolier, lanolin og kunstige duftstoffer. Du vil derfor opleve at alle dufte i produkterne stammer fra naturlige ingredienser bl.a. honning, mandler og ananas.

Ling New York er populær blandt Hollywood stjerner, som Madonna, Mariah Carey, Alexander Wang og Naomi Campbell. Stjernerne elsker Ling New York hudpleje produkterne fordi disse har ekstraordinære resultater og kan anvendes af de fleste hudtyper, specifikt den tørre og sensitive hud har glæde af hudplejeserien.

Derfor skal du vælge Ling New York:

 • Luksus til huden
 • Fokus på ekstra fugt
 • Mild mod huden
 • Naturlige ingredienser
 • Uden parfume og mineralolier

Nuori

Nuori er et dansk produceret hudpleje brand oprettet af Jasmi Bonnén i 2015. Nuori er det første naturlige hudpleje brand, der udvikler naturlig skincare med fokus på bio-active innovative ingredienser og samtidig leverer tydelige resultater.

Nuoris vision er at udvikle hudpleje produkter, der både omfavner naturlige formula og resultater. Produkterne fra Nuori indeholder udelukkende ingredienser med klinisk bevist effektivitet og absolut ingen syntetiske eller skadelige tilføjelser af kemi.

Nuori er det eneste hudpleje brand, der kombinerer og udnytter videnskaben ved frisk blended formula. Alle Nuoris produkter er udviklet til at levere tydelige resultater ved anvendelse af de bedste naturlige ingredienser, og den seneste generation af bio-udviklet formula. Produkterne blendes i små mængder hver 10-12. uge.

Nuori egner sig til de fleste hudtyper og udfordringer, derfor er Nuori et oplagt valg, hvis du ønsker et let og naturligt produkt med effektive og tydelige resultater.

Derfor skal du vælge Nuori:

 • 100% naturlige ingredienser
 • Altid friskblendet, hver 10-12. uge.
 • Fugtgivende
 • Effektive og tydelige resultater
 • Mild mod huden
 • Dansk og bio produceret