Behandlinger

DYBDERENS

Classical Facial

Classical facial ansigtsbehandling anbefales til den ekstrem sensitive hud, der har brug for en grundig dybderens. Ansigtsbehandlingen anbefales både til nye klienter, men også til klienter med ekstrem sensitiv hud. Du vil få en dybderens med mekanisk peeling, nærende dybderens maske, serum og creme. Hele ansigtsbehandlingen skræddersyes efter din hud.

Behandlingen består af hudanalyse, afrens, aroma damp, mekanisk peeling, dybderens, maske, serum, creme og SPF.

Er du gravid, ammende eller på anden medicin anbefales denne ansigtsbehandling også til dig, spørg altid din behandler ved en af disse tilfælde.

Varighed: 45 min.
Pris: 699 kr.

Samra Signature

Samra Signature ansigtsbehandling er til huden med tendens til urenheder og porrer. Denne ansigtsbehandling er egnet til kvinden, der ønsker en grundig dybderens af ansigtet samtidig med en følelse af afslapning i form af nogle minutters afsluttende ansigtsmassage. Særligt for denne ansigtsbehandling er at der arbejdes med AHA frugtsyre som virker fugtbindende, udglatter huden og hjælper med at stimulere produktion af nye hudceller.

Behandlingen består af hudanalyse, afrens, aroma damp, AHA frugtsyre/kemisk peeling, mekanisk dybderens, maske, serum, creme og SPF.

Din hud vil bruge de første par dage efter ansigtsbehandlingen til at genere efter AHA frugtsyren. Herefter vil du opleve en glowy og forfrisket hud.

Varighed: 60 min.
Pris: 799 kr.

Afterglow Facial

Afterglow facial er til kvinden, der har brug for afslapning fra den travle hverdag. Ansigtsbehandlingen indebærer 80 minutter af ren eventyrlige ansigtsmassage i en oase hvor du og din hud er i evig fokus. Huden masseres ved anvendelse af forskellige massageteknikker under hele ansigtsbehandlingen. Afterglow ansigtsbehandlingen afsluttes med skræddersyede serum samt creme, for at fuldende magisk oplevelse. Huden kan være lidt rød efter ansigtsbehandlingen, da ansigtsmassagen sætter gang i blodcirkulationen i ansigtet, dette aftager dog inden for kort tid.

Behandlingen består af afrens, tre forskellige ansigtsmasker skræddersyede til din hudtype og behov, ansigtsmassage og creme.

Varighed: 80 min.
Pris: 899 kr.

Ling “WOW” Signature

luksuriøse bevidste kvinde der ønsker eksklusiv forkælelse og fugt. Anbefales til en hud der mangler fugt og kærlighed. Alle hudtyper. luksuriøs behandling – dybderens og en masse ansigtsmassage. tilføjer fugt, glød,

Behandlingen består af hudanalyse, ansigtsrens, glysolic multi-acids fruit peeling, triple action exfoliater, aroma damp, ansigtsmassage, dybderens, skræddersyede ansigtsmaske, tilpasset serum, creme og SPF.

Varighed: 70 min.
Pris: 899 kr.

Konsultation

Du er til enhver tid velkommen til at booke en hud konsultation, hvor vi foretager en hudanalyse og lægger en plan for dit videre forløb. Til en hud konsultation kan du forvente en grundig hudanalyse af din hud, vejledning og skræddersyning af hudplejerutine.
En hud konsultation indgår i andre facials, hvor du også bliver vejledt og kan få skræddersyet en hudplejerutine.

Varighed: 30 min.
Pris: 499 kr.